Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsrit 27 April 2022

27 april 2022

De Koningsrit is natuurlijk op 27/04/202 en is de 2de rit van 2022.
Inschrijven is tussen 09.30 en 10.30 uur en wel By Kielman in de Kerkstraat in Veendam.En de traditie is dat elke deelnemer en passagiers € 3,00 betalen.Hiervoor krijgt men dan een kop koffie / thee en een oranje tompouce.

De routeafstand is ongeveer 155 km.

De start is in Veendam en dan via Nieuwe Pekela, Westerwolde,Sellingen naar Camping Moekesgat in Ter Apel om hier de 1ste koffiepauze te houden.Je mag de camping oprijden tot het campinggebouw.Hier is koffie en thee te verkrijgen.En je kunt hier ook pinnen.Daarna door naar Emmer-Compascuum, Klazienaveen, Veenoord, Sleen, Odoorn,Borger richting het eindpunt : de liefde van de Drentsche Aa in Schipborg.

  • Wel ID-bewijs meenemen.Je gaat een stukje door Duitsland
  • Pak wel de pauzepunten die je krijgen kunt.Het is Koningsdag en vaak zit alles dan vrij vol
  • En heb je nog leuke foto’s gemaakt ? Mail ze dan naar JohanMeijer19@gmail.com

Graag aanmelden via JohanMeijer19@gmail.com en inschrijven kan dan tussen 09.30 uur en 10.30 uur bij  De route is vooraf te downloaden voor GPS. Voor iedereen is het dus € 3,00 inschrijfgeld per reiziger.Dus ook de duo kost € 3,00.Dit is zowel voor leden als niet-leden.De € 3 gaat in de pot voor het goede doel.
De route is op te vragen bij Johan Meijer via het emailadres JohanMeijer19@gmail.com. Je krijgt dan een betaallink en na de betaling krijg je de route in .gpx

Wij nemen geen laptop mee voor de route, echter wel een paar micro SD-kaarten.

Het makkelijkste is dus digitaal aanmelden.Krijg je de route over de mail en kun je thuis gaan installeren

Disclaimer.
De deelnemers aan de toertocht, georganiseerd door MTC Veendam , nemen voor kennis aan dat de tocht in principe op eigen gelegenheid is. Alle extra services zoals de aangeboden route en route-begeleiding zijn pure service. U hoeft niet van deze diensten gebruik te maken, u bent ook in de gelegenheid om op ieder moment af te zien van begeleiding. Neemt u wel deel aan de route begeleiding, kunnen hieraan geen rechten worden ontleent. Uiteraard gelden de normale verkeersregels wel.Mocht een ander door schuld een ongemak of schade veroorzaken , is deze persoon privé aansprakelijk

Gegevens

Datum:
27 april 2022

Locatie

Croissanterie Kielman
Kerkstraat 18
Veendam, 9641 AR Netherlands
+ Google Maps