header-Facebook

Wij zijn Motor Tour Club (MTC) Veendam en Omstreken. Na de start in 1993 met een paar leden zijn wij gegroeid tot een van de grootste motorclubs van het noorden! Elk jaar probeert het bestuur weer een leuk programma in elkaar te zetten waarbij ongeveer twaalf toertochten en diverse activiteiten worden georganiseerd. De toertochten worden uitgezet door de toercommissie welke zij zo vernieuwend mogelijk proberen te maken. Dit is een enorme uitdaging om alle weggetjes die nog niet gereden zijn samen te stellen. De routes die de tourcommissie uit zet variëren tussen de 90 kilometer tot maximaal 250 kilometer (met uitzondering van de Monsterrit) en zijn te verkrijgen voor gps apparatuur.

Lijkt je het leuk om lid te worden of gewoon een keer mee te rijden? Dat kan!!! Deze informatie is terug te vinden bij het lidmaatschap en ledenvoordeel. Ga je een keer mee rijden, lees  dan eens het artikel over het rijden in een groep. Hierin staat alle informatie weergegeven hoe dit het beste gaat.

Wanneer je nu wel of niet lid bent van MTC Veendam en Omstreken, meld je aan bij de Facebookpagina. Op deze manier wordt je altijd op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes, toertochten en nog veel meer motorinformatie. Meer informatie over de Facebookpagina vind je bij Social Media.

Wil je nog meer informatie of contact met iemand van de club? Kijk snel naar het overzicht van de bestuursleden om zo bij de juiste persoon terecht te komen. Natuurlijk kan er ook contact gezocht worden via ons contactformulier.

LidmaatschapbbestuurSocial-media  rijden-in-een-groep