Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klijnstra Motoren (KNMV-rit) zaterdag 18 Juni 2022

18 juni 2022 @ 09:00 - 18:00

Klijnstra Motoren (KNMV-rit) zaterdag 18 Juni 2022
Dit is een dagrit van Ned-Duitsland-Ned van bijna 200 km

Start is bij Klijnstra Motoren (Papierbaan 2 g, 9672 BH Winschoten) en gaat bij Bellingwolde de grens over en dan bijna door tot Cloppenburg.Daarna terug naar de grens die je bij Rutenbrock weer terug gaat brengen naar Nederland.Dan ga je langs de grens tot Westerwolde om te eindigen bij restaurant brasserie Pekelahof in Oude Pekela.
Vergeet dus niet om je rijbewijs , ID-bewijs en duitse euro’s mee te nemen.Kun je mooi goedkoop tanken.

Graag aanmelden via JohanMeijer19@gmail.com en starten kan dan tussen 09.00 en 10.00 uur bij Klijnstra Motoren (Papierbaan 2 g, 9672 BH Winschoten) . De route is vooraf te downloaden voor GPS. Voor MTC-leden is dit natuurlijk gratis, niet-leden betalen € 5,- inschrijfgeld per motor. De route is op te vragen bij Johan Meijer via het emailadres JohanMeijer19@gmail.com. Je krijgt dan een betaallink en na de betaling krijg je de route in .gpx Let op .. er is geen laptop aanwezig voor de route.Dus graag aanmelden en krijg je de route over de mail.

Disclaimer.
De deelnemers aan de toertocht, georganiseerd door MTC Veendam e.o. , nemen voor kennis aan dat de tocht in principe op eigen gelegenheid is. Alle extra services zoals de aangeboden route en route-begeleiding zijn pure service. U hoeft niet van deze diensten gebruik te maken, u bent ook in de gelegenheid om op ieder moment af te zien van begeleiding. Neemt u wel deel aan de route begeleiding, kunnen hieraan geen rechten worden ontleent. Uiteraard gelden de normale verkeersregels wel.Mocht een ander door schuld een ongemak of schade veroorzaken , is deze persoon privé aansprakelijk

Gegevens

Datum:
18 juni 2022
Tijd:
09:00 - 18:00

Locatie

Klijnstra Motoren
Papierbaan 2g
Winschoten, Groningen 9672 bh Nederland
+ Google Maps