Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagrit Motorshop Fransen zondag 4 Sept 2022

4 september 2022

Dagrit Motorshop Fransen zondag 4 Sept 2022

Dit is een dagrit met een lengte van 200 km
Start is bij Motorshop Fransen (Hoofdstraat 95 ,9944 AC Nieuwolda).Er zijn geen geplande stops en de route gaat grotendeels door Duitsland.Dus jouw ID-bewijs niet vergeten.

De route gaat via Finsterwolde , Oudeschans en bij Wymeer de grens over.Dan langs de grens naar Meppen.En dan via Haren,Rutenbrock de grens weer over naar Nederland.En dan via Onstwedde naar het eindpunt in Blijham.

Graag weer digitaal (email) aanmelden en starten kan dan tussen 9:00 uur en 09.30 uur bij Motorshop Fransen. Dit is vroeger dan normaal, maar dan kan je ook nog Formule 1 gaan kijken. De route is vooraf te downloaden voor GPS. Voor MTC-leden is dit natuurlijk gratis, niet-leden betalen € 5,- inschrijfgeld per motor. De route is op te vragen bij Johan Meijer via het emailadres JohanMeijer19@gmail.com. Je krijgt dan een betaallink en na de betaling krijg je de route in .gpx

Disclaimer.
De deelnemers aan de toertocht, georganiseerd door MTC Veendam , nemen voor kennis aan dat de tocht in principe op eigen gelegenheid is. Alle extra services zoals de aangeboden route en route-begeleiding zijn pure service. U hoeft niet van deze diensten gebruik te maken, u bent ook in de gelegenheid om op ieder moment af te zien van begeleiding. Neemt u wel deel aan de route begeleiding, kunnen hieraan geen rechten worden ontleent. Uiteraard gelden de normale verkeersregels wel.Mocht een ander door schuld een ongemak of schade veroorzaken , is deze persoon privé aansprakelijk.

Gegevens

Datum:
4 september 2022

Locatie

Motorshop Fransen
Hoofdstraat 95
Nieuwolda, 9944 AC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie